Powered by ZRVP

Despre noi

The Child Factor – Separated, But Partners in Parenting

Fie că ești în căutarea unui avocat care să te asiste într-una dintre situațiile dificile de familie cu care te confrunți sau ai doar nevoie de informații care să te ghideze în gestionarea acestora, echipa The Child Factor îți este alături.

Blogul nostru este dedicat (dreptului) familiei și celui mai important rezultat al acesteia: copilul. Litigiile de familie au deseori un impact emoțional negativ asupra copiilor prinși în lupta părinților aflați în pragul unui proces de separare sau pe parcursul procedurii de divorț.

The Child Factor își propune să fie o platformă de informare asupra tuturor aspectelor  juridice ce țin de litigiile de familie. O parte importantă a articolelor vor fi dedicate protejării interesului superior al copilului – în cazul procedurilor de divorț ce implică copii, pentru că, în esență, copilul este singura victimă în acest razboi, fiind folosit ca o unealtă sau mijloc de răzbunare a unui părinte împotriva celuilalt.

Factorul copil este astfel unul dintre aspectele principale pe care trebuie să le aibă în vedere părinții în cadrul unui divorț, fiind important ca aceștia să înteleagă drama/trauma la care este supus copilul, să renunțe la tehnicile de manipulare deseori folosite pentru a-l pedepsi pe celălalt părinte și să soluționeze conflictul cu un impact minim asupra minorului. Vă despărțiți, dar nu uitați că în primul rând sunteți și ramâneți părinți.

În spatele The Child Factor se află o echipă de avocați creativi, empatici și cu o experiență bogată în gestionarea litigiilor de familie, care înțeleg încărcătura emoțională inerentă acestor situații. Ne dorim să împărtășim cu tine o parte din cunoștințele acumulate de-a lungul timpului și, dacă este cazul, să te ajutăm în demersurile tale.

Bine ai venit!