Powered by ZRVP

Împreună pentru drepturile copiilor: Redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit către The Child Factor!

Redirecționarea impozitului către Asociația The Child Factor nu oferă doar sprijin material copiilor nevoiași, ci contribuie și la protejarea drepturilor lor fundamentale. Avem întotdeauna în vedere interesul superior al copilului și ne implicăm cu precădere în inițiative care contribuie la asigurarea unui mediu sigur și decent de trai. Dreptul la educație, sănătate, alimentație adecvată și protecție sunt aspecte pe care The Child Factor le promovează și le apără cu dăruire și pasiune.

Articol_impozit_2024

Este timpul să facem un gest simplu, dar cu un impact uriaș: Cu doar câteva minute din timpul tău poți ajuta un copil. Dăruiește Asociației The Child Factor 3,5% din impozitul tău pe venit deja virat statului. Poți depune Declarația 230 până pe 25 mai 2024.

The Child Factor – Protejăm și promovăm drepturile copiilor

The Child Factor este mult mai mult decât o asociație – este o promisiune, un angajament ferm de a proteja interesul superior al copilului. Redirecționarea impozitului către Asociația The Child Factor nu oferă doar sprijin material copiilor nevoiași, ci contribuie și la protejarea drepturilor lor fundamentale. Avem întotdeauna în vedere interesul superior al copilului și ne implicăm cu precădere în inițiative care contribuie la asigurarea unui mediu sigur și decent de trai. Dreptul la educație, sănătate, alimentație adecvată și protecție sunt aspecte pe care The Child Factor le promovează și le apără cu dăruire și pasiune.

Ce am făcut în 2023

În anul 2023, am făcut pași importanți spre realizarea acestei misiuni. Prin generozitatea voastră, am reușit să sprijinim programe și servicii vitale pentru copiii din medii defavorizate. Am contribuit la dotarea și modernizarea secției de chirurgie pediatrică a Spitalului Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu din București, oferind copiilor acces la tratamente medicale de calitate și salvând vieți. De asemenea, am susținut Centrul Salvați Copiii din Târgoviște și Asociația Moașelor Independente pentru a asigura necesitățile de bază ale copiilor și familiilor lor. Am contribuit astfel la implementarea de programe și servicii care asigură accesul la educație de calitate, la îngrijire medicală și la protecția împotriva abuzului și neglijării.

Ce ne propunem în 2024

Anul acesta, ne-am propus să extindem și să consolidăm impactul nostru. Ne dorim să continuăm susținerea secției de chirurgie pediatrică a Spitalului Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu din București, în funcție de necesitățile acesteia, inclusiv în ceea ce privește achiziția de aparatură de înaltă performanță. În plus, vrem să sprijinim copiii din centrele de plasament în toate aspectele vieții lor – de la educație și îmbrăcăminte, până la protecție împotriva oricărui tip de abuz sau neglijare. Nu în ultimul rând, ne dorim, așa cum am declarat în repetate rânduri, să ajutăm la amenajarea unor spații adecvate pentru ascultarea minorilor în cadrul instanțelor de judecată. Chiar dacă procedura este una greoaie și implică numeroși factori de decizie, nu ne vom da bătuți și vom continua demersurile noastre, așa încât contactul cu instanța să nu mai fie un eveniment potențial traumatizant pentru niciun copil.

Cum poți contribui

Procesul de redirecționare a impozitului este simplu și nu necesită eforturi extraordinare. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul 230 (aici precompletat cu datele Asociației) și să îl depui la Administrația Finanțelor Publice de care aparții, până pe data de 25 mai 2024. Nu ai nevoie de documente suplimentare.

Și prin Declarația Unică poți direcționa 3.5% din impozitul pe activități independente, agricole, drepturi de proprietate intelectuală sau cedarea folosinței bunurilor, realizate în anul precedent. În acest caz, descarcă declarația aici, completează formularul aferent sursei tale de venit și depune-l la direcția financiară de care aparții.

Datele Asociației:

ASOCIAȚIA THE CHILD FACTOR

CIF: 46093903

IBAN: RO09 BACX 0000 0023 1334 2000 

Spune-le și altora – Mesajul tău poate ajuta mai mulți copii

Cu cât suntem mai mulți cei care se implică, cu atât mai mare este impactul pe care îl putem avea împreună. Distribuie acest articol sau postează pe rețelele sociale pentru a-i încuraja și pe alții să susțină proiectele derulate de Asociația The Child Factor.

Postări asemănătoare