Powered by ZRVP

Investește în bine, fără să te coste nimic

În fiecare an, avem ocazia de a face o diferență reală în viețile copiilor nevoiași. Prin simpla redirecționare a 3,5% din impozitul anual pe venit poți ajuta și tu un copil nevoiaș. Dacă nu ai găsit încă ONG-ul pentru care vrei să faci bine, alătură-te cauzei noastre și susține Asociația The Child Factor. Această organizație dedicată copiilor are ca scop principal să protejeze drepturile și interesul superior al copilului și să ofere sprijin și oportunități pentru cei aflați în nevoie. Cu un simplu gest poți veni în ajutorul copiilor vulnerabili.

Impozit_900_x_400

Redirecționarea impozitului – Un mod simplu de a face diferența

Redirecționarea a 3,5% din impozitul anual pe venit poate părea un mic gest, dar are un impact enorm în sprijinirea copiilor nevoiași. Acesta este un mecanism legal și accesibil oricărei persoane, o modalitate de a face fapte bune fără niciun cost suplimentar.

The Child Factor – Sprijin pentru copiii vulnerabili

Misiunea Asociației The Child Factor este aceea de a proteja și promova drepturile copiilor. Redirecționarea impozitului către Asociația The Child Factor nu oferă doar sprijin material copiilor nevoiași, ci contribuie și la protejarea drepturilor lor fundamentale. Avem întotdeauna în vedere interesul superior al copilului și ne implicăm cu precădere în inițiative care contribuie la asigurarea unui mediu sigur și decent de trai. Dreptul la educație, sănătate, alimentație adecvată și protecție sunt aspecte pe care The Child Factor le promovează și le apără cu dăruire și pasiune. Anul acesta am ales să facem viața mai ușoară celor peste 80 copii din centrele Salvați Copiii din Târgoviște. Donația noastră va oferi o șansă acestor copii să nu abandoneze școala, să participe la activități de recreere și socializare, să aiba un climat propice dezvoltării lor.

Schimba în bine viața unui copil care are nevoie de ajutorul tău

Prin sprijinul financiar, putem contribui împreună la implementarea de programe și servicii care asigură accesul la educație de calitate, la îngrijire medicală adecvată și la protecția împotriva abuzului și neglijării. Astfel, nu doar oferim un sprijin imediat, ci și investim în viitorul și potențialul fiecărui copil. Banii colectați prin redirecționarea impozitului sunt utilizați pentru a oferi sprijin medical, îmbrăcăminte, materiale didactice, burse și multe altele. Aceste resurse sunt adesea inaccesibile pentru copiii provenind din medii defavorizate. Prin gestul nostru simplu, putem aduce zâmbete pe chipurile celor care au nevoie cel mai mult de susținerea noastră.

Alătură-te misiunii – Cum poți redirecționa impozitul tău

Procesul de redirecționare a impozitului este simplu și nu necesită eforturi extraordinare. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul 230 (aici precompletat cu datele Asociației) și să îl depui la Administrația Finanțelor Publice în care ești înregistrat ca contribuabil până pe data de 25 mai 2023.

Și prin Declarația Unică poți direcționa 3.5% din impozitul pe activități independente, agricole, drepturi de proprietate intelectuală sau cedarea folosinței bunurilor, realizate în anul precedent. In acest caz, completează Secțiunea 9, capitolul 1 și depune declarația online pe website-ul ANAF – https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/declaratie_unica.html

Datele Asociației:

ASOCIATIA THE CHILD FACTOR

CIF: 46093903

IBAN: RO09 BACX 0000 0023 1334 2000  

Spune-le și altora – Mesajul tău poate ajuta mai mulți copii

Cu cât suntem mai mulți cei care se implică, cu atât mai mare este impactul pe care îl putem avea împreună. Distribuie acest articol sau postează pe rețelele sociale pentru a-i încuraja și pe alții să susțină proiectele derulate de Asociația The Child Factor.

Postări asemănătoare